fotoserie fra lillebar

Her ligger nyhetsbladet Lillebar Tidene i pdf-format:
Nr. 1      Nr. 2       Nr. 3       Nr. 4Sommeren er omsider kommet til Oslo og hva er vel mer naturlig enn å krype inn i varme lillebar på Blå og høre et knippe musikere i toppsjiktet av norsk improvisasjonsmusikk.

Konsertserien GUTVIK UKENTLIG gikk hver tirsdag i juli og august i 2003, og selv om været holdt ifjor sviktet på ingen måte publikum. Lillebar ble fullere for hvert arrangement og til slutt var det nesten ikke plass til bandet. Nå håper vi bare at vi ikke blir stilt til ansvar for senvirkningene til han som satt 40 cm fra saxen til Kornstad.

Før vi begynte serien stilte vi spørsmålet; "hvorfor skjer det ingenting i Oslo på sommeren?". Da serien var godt i gang kunne vi stå framoverlent og tørke svette mens vi tenkte; "Nå skjer det noe i Oslo på sommeren.." Det er selvsagt vanskelig å la et vellykket prosjekt ligge, og derfor trosser vi sol og varme dette året også og starter med første konsert i Gutvik Ukentlig 2004 idag.

Mange av musikerene som var med med ifjor er med videre i år. Vi nevner; Paal Nilssen-Love, Mats Eilertsen, Eivind Opsvik, Håkon Kornstad, Ingebrigt Håker Flaten, Kjetil Møster.. I tillegg har vi en del nye navn, navn som også representerer noen nytt gjennom å være nye Osloborgere. Anders Hana, Bjørn Thevik og Mats Monstad er navn publikum bør merke seg.

Tirsdag er dagen, fram til 7. september, dørene åpner kl 19, konserten begynner kl 1930 (presis), billetten koster 50,-
Lurer du (sammen med mange andre) på hvor lillebar er, så er det ikke verre enn å gå rett fram (istedenfor til høyre) når du er kommet inn døren på Blå. Du finner veien!

PROGRAM GUTVIK UKENTLIG 2004:

20.7 Mats Eilertsen / Ketil Gutvik / Øyvind Brække

27.7 Eivind Opsvik / Tanja Orning / Ingebrigt Håker Flaten / Ketil Gutvik

3.8 Bjørn Thevik / Mats Monstad / Ketil Gutvik / Eivind Opsvik

17.8 Paal Nilssen-Love / Ketil Gutvik / Ingebrigt Håker Flaten / Kjetil Møster + Håkon Kornstad solo

24.8 Klaus Holm / Per Oddvar Johansen / Eivind Opsvik / Ketil Gutvik

31.8 Kjetil-Ketil-Mats-Mats (Møster/Gutvik/Eilertsen/Monstad)

7.9 Gutvik&Hana Drum-ensemble (gitar/gitar/trommer/trommer)Konsertene er støttet av FFUK og Njfplusthree (gutvik/opsvik/nilssen-love) GU 29. juli 03


ketil gutvik h p2003 resources: ballade 210703   ballade 280703   programKetil Gutvik i Juli 04
foto: Gaute Gjøl Dahle