kunst.no/frittfall

Velkommen til Fritt Falls websider!

Akkurat som våre fine små postkort-programflyere, er denne siden designet av Lasse Marhaug. Ketil Gutvik har programmert siden i html.

Som alle websider er også denne kontinuerlig under konstruksjon, i den forstand at vi stadig legger ut ny info, nye bilder, og ny lyd fra et utvalg av våre arrangement. Det er derfor lurt å stikke innom jevnlig for å se etter nye godsaker.


Hva er Fritt Fall da?

Fritt Fall er en formiddagskonsertserie som arrangeres på Sound of MU i Markveien - i år for 12. år på rad! Det vil si, fra 2001 til 2006 var vi på Blå, så i snart to år har vi vært på Sound of MU. Annenhver lørdag, året rundt, presenterer Fritt Falls vertskap uforutsigbare konserter med nye lydmøter og rom for eksperimentering.

Fritt Falls vertskap består av enkeltpersoner og organisasjoner fra jazz, elektronika- og improvisasjonsmiljøet i Oslo. Gjennom året presenterer plateselskapet Apartment Records, Kristin Andersen, Hanne Rekdal, Daniel Meyer Grønvold, Ketil Gutvik og Harald Fetveit nye konstellasjoner fra lydscenen.

Fritt Fall er nå i sitt 12. år, og responsen fra musikere som ønsker å delta er større enn noen gang. Hver matiné tar utgangspunkt i en kjernegruppe av musikere, som i samarbeid med vertskapet og Fritt Fall-nettverket sørger for et variert program. Tanken bak konseptet er enkle lavbudsjettsproduksjoner, mest mulig uavhengige av scene og PA. Den upretensiøse stemningen og takhøyden for sam-eksperimentering, gjør at konsertserien er blitt et verdifullt tilskudd i musikkOslo.

Konsertene fra starten våren 2001 arrangert på BLÅ, og det har også blitt gjennomført ett titalls konserter ved Henie Onstad kunstsenter. Fra våren 2007 har Fritt Fall hatt tilhold på Sound of MU på Grünerløkka.

Fritt fall er eller har vært støttet av Norsk jazzforum, Norsk Kulturråd, Fond For Lyd og Bilde og Fond For Utøvende Kunstnere


DOBBELKONSERTER LØRDAGER PÅ SOUND OF MU KL. 15.00. CC: 50,-

Det er lurt å følge Fritt Fall på twitter. Her legger vi ut bookinger etterhvert som de faller på plass, minner om konsertene, samt andre oppdateringer som angår Fritt Fall direkte, eller indirekte.